Audio Wave

За нас

На 16 април 2018г. в софийският клуб Joy Station група "Affect" направи промоция на най-новият си албум озаглавен "Наследство". Материала е записан в личното студио на групата през лятото на 2017 година. В албума са включени 8 кавър версии на емблематични български хитове. 

Affect” е българска група, която изпълнява на живо рок и блус парчета, превърнали се с времето в съвременни класики на групи като, Eagles, Rolling Stones, The Who, Beatles, Uriah Heep, Eric Clapton, Creedence Clearwater Revival и много други. Групата е увлечена както от енергичния китарен звук на тези чудовища в рока така и от многогласните вокални партии, така типични за седемдесетте.

Групата събира заедно приятели, които свирят и импровизират заедно. Както често казват момчетата: „Всичко което искахме да изсвирим вече е изсвирено и единственото, което ни остава е да почетем тази музика, като хванем китарите и вдигнем много шум“

До момента Групата има издадени 1 DVD -концертен запис от май 2013 г. както и три студийни албума: "Huge Repertoire" от 2013,  "Rock On" от 2015 година ( Мастериран от легендарния Боб Катц) и последния "Наследство" от 2018г. С него групата приключва един период от развитието си. Натрупана е критична маса от идеи и енергия, които неминуемо ще доведат до появата на така желаната собствена музика.

Нашите албуми

Album: