Audio Wave

За нас

Affect е българска група, чиито репертоар включва златните хитове на музикални легенди от последните четири десетилетия като Eagles, The Rolling Stones, The Who, Beatles, Uriah Heep, Eric Clapton, Creedence Clearwater Revival и много други.  Бандата е увлечена както от енергичния китарен звук на тези чудовища в рока, така и от многогласните вокални партии, типични за седемдесетте.

В основата на този сърцат проект стоят приятели, които свирят и импровизират заедно. Както често казват момчетата: „Всичко, което искахме да изсвирим, вече е изсвирено и единственото, което ни остава, е да почетем тази музика, като хванем китарите и вдигнем много шум!“.

До момента Affect има издадени 1 DVD (концертен запис от май 2013 г.), както и три студийни албума: Huge Repertoire (2013),  Rock On (2015, мастериран от легендарния Боб Катц) и последният "Наследство" (2018 г.).  С него групата приключва един период от развитието си. Натрупана е критична маса от идеи и енергия, които генерират вече обичани от публиката авторски парчета като „Непознати“, Am I Lonely и „Щастлив“.

Като универсална машина за забавление за публика от всички възрасти, със силния си емоционален заряд Affect са предпочитан партньор за частни и корпоративни партита. Водена от г-н Валери Николов, групата е създала паметния саундтрак за събития на Mercedes, Nestle, A1, Unicredit Bulbank, Coca Cola, Easy Credit, Technopolis, ФАНТАСТИКО и много други.

Оборудвани с инструменти от най-висок клас, осветителна и озвучителна система на глобално ниво, Affect пътуват със собствен технически екип и изискват от клиента и публиката само едно – да се забавлява!

Нашите албуми

Album: